به گزارش راهبرد معاصر موسوی، نماینده وزارت اقتصاد گفت: شبکه بانکی تلاش کرد خدماتی برای دارندگان سهام عدالت طراحی کند تا بتوانند نیازهای اساسی و خردشان را مبتنی بر داراییشان برطرف کنند.
وی در ادامه افزود: از این رو همه کسانی که سهام عدالت دارند، میتوانند درخواست خود را برای دریافت تسهیلات بهصورت غیرحضوری از درگاههای تعیینشده ارسال کند.
موسوی با بیان اینکه برای دریافت کارت اعتباری و استفاده از این تسهیلات، نیاز به مراجعه حضوری به شعب بانکها نیست، تصریح کرد: متقاضیان در بانک ملی از طریق سامانه ایوا و در بانک تجارت از طریق سامانه زمرد اقدام کنند.
نماینده وزارت اقتصاد یادآور شد: مدارک مورد نیاز مدارک هویتسنجی است و بر اساس هماهنگیها با سازمان بورس، این کارتها حداکثر ظرف یک هفته قابل استفاده خواهد بود.
وی تأکید کرد: فعلاً دو بانک آماده ارائه این خدمات هستند و در روزهای آتی برای سایر بانکها اطلاعرسانی خواهد شد ضمن اینکه کسانی هم که در این دو بانک حساب ندارند، میتوانند با افتتاح حساب از این تسهیلات استفاده کنند.
موسوی ادامه داد: تمهیداتی در نظر گرفته شده است که از کارت فیزیکی هم استفاده نشود و خرید از طریق کیوآرکد انجام شود.
وی با اعلام اینکه "بازپرداخت این تسهیلات سهساله است"، گفت: نرخی که در نظر گرفته شده 18 درصد است، اما اگر مصرفکننده آخر هر ماه تسویه کند، هیچ سودی از او هم گرفته نمیشود.
موسوی با اشاره به متغیر بودن میزان اقساط تصریح کرد: ارزش کارتهای اعتباری 50 یا 60 درصد میزان دارایی سهام عدالت افراد است و سازمان بورس میتواند آن را بهعنوان وثیقه بگذارد، از این رو پرداخت این تسهیلات نیاز به ضامن ندارد.
پیش از این معاون امور بانکی وزیر اقتصاد گفته بود: صاحبان سهام عدالت از روز 25 بهمن 99 کارت اعتباری دریافت میکنند.
عباس معمارنژاد تصریح کرده بود: بانکهای ملی و تجارت به صاحبان سهام عدالت کارت اعتباری میدهند، این خدمات بهصورت غیرحضوری ارائه میشود و معادل 50 درصد ارزش سهام عدالت است.
تسنیم